试听:
歌词:
Let all the heat pour down 释放激情 擦出爱的火花 I'm good as long as he's around 有他在身旁就已足够 He let's me wear the crown 戴上皇冠 收获真心 I do my best to make him proud 一切都只为让他心悦诚服 Now all my super ladies 所有的姐妹们 I got my baby, if you got your baby, baby 我终于找到了真爱 如果你们也一样的话 那么现在 Move your body, Move your body 放开自我 尽情摇摆 Dance for your papi 为自己的男人起舞 Rock your body, Rock your body, 无拘无束 尽情舞动 Dance for your papi 为自己的男人起舞 Put your hands up in the air, dance for your man if you care 高举双手 舞力全开 Put your hands up in the air, air, air, ohohohohoh 高举你们的双手吧 Move your body, Move your body 放开自我 尽情摇摆 Dance for your papi 为自己的男人起舞 Rock your body, Rock your body, 无拘无束 尽情舞动 Dance for your papi 为自己的男人起舞 My rock is shinin' bright 璀璨亮眼 光彩夺目 Even if he ain't by my side 没有他的陪伴我也能如此闪耀 He makes sure that I glow 他令我容光焕发 I make sure everybody knows 风情万种的我无人不晓 Now all my super ladies 所有的姐妹们 I got my baby, if you got your baby, baby 我终于找到了真爱 如果你们也一样的话 那么现在 Move your body, Move your body 放开自我 尽情摇摆 Dance for your papi 为自己的男人起舞 Rock your body, Rock your body, 无拘无束 尽情舞动 Dance for your papi 为自己的男人起舞 Put your hands up in the air, dance for your man if you care 高举双手 舞力全开 Put your hands up in the air, air, air, ohohohohoh 高举你们的双手吧 Move your body, Move your body 放开自我 尽情摇摆 Dance for your papi 为自己的男人起舞 Rock your body, Rock your body, 无拘无束 尽情舞动 Dance for your papi 为自己的男人起舞 Put your hands up in the air, dance for your man if you care 高举双手 舞力全开 Put your hands up in the air, air, air, ohohohohoh 高举你们的双手吧 Step up, step up 加快脚步 Let your hair down 舒展秀发 Pop, drop, and lock 全力以赴 It go all out 心无杂念 If he rocks 一旦动摇 Tear up the crowd 所向披靡 Dance for your papi 为他起舞 Llegale, llegale 加快脚步 Sueltate el pelo 舒展秀发 Levantate, cai, aseguralo 无论如何 Ve por todas 全力以赴 Si el es lo maximo 百里挑一 Asota baldosa 所向披靡 Baila para tu papi 为他起舞 Now all my super ladies 所有的姐妹们 I got my baby, if you got your baby, baby 我终于找到了真爱 如果你们也一样的话 那么现在 Move your body, Move your body 放开自我 尽情摇摆 Dance for your papi 为自己的男人起舞 Rock your body, Rock your body, 无拘无束 尽情舞动 Dance for your papi 为自己的男人起舞 Put your hands up in the air, dance for your man if you care 高举双手 舞力全开 Put your hands up in the air, air, air, ohohohohoh 高举你们的双手吧 Move your body, Move your body 放开自我 尽情摇摆 Dance for your papi 为自己的男人起舞 Rock your body, Rock your body, 无拘无束 尽情舞动 Dance for your papi 为自己的男人起舞 Put your hands up in the air, dance for your man if you care 高举双手 舞力全开 Put your hands up in the air, air, air, ohohohohoh 高举你们的双手吧
下载:
https://pan.baidu.com/s/1n-fF0STnKsfghBORMTzrEQ
提取码:
|